Airsoft spelen? Dit zijn de musthave accessoires

Niks vetter dan met vrienden een potje airsoft spelen. Wil je de airsoft battle vastleggen, maar weet je niet goed hoe? Wij geven jou verschillende tips & tricks over hoe je de vetste shots kunt maken en welke mount je daar dan wel precies voor nodig hebt!

Airsoft headmount

Het meest dynamische en spectaculaire beeld krijg je toch echt met een headmount of headstrap. Deze klik je vast op de helm of kun je, in het geval van een headstrap, om de helm of op je hoofd vastbinden. Dit perspectief noemen wij ook wel first person view. Iedereen krijgt alles te zien vanuit jouw ogen! Hierdoor trek je de kijker meer in de battle.

airsoft headstrap mount
GoPro headmount


Airsoft geweer GoPro mount

Het is leuk om de headmount af te wisselen met een zogeheten rail mount. Hierbij bevestig je de mount eenvoudig op je airsoft gun. Dit levert erg leuke beelden op. Alles waar jij op richt wordt namelijk gefilmd.

airsoft railmount
GoPro rifle mount

Airsoft chestmount

Voor een beeld dat meer statisch is bevelen wij de chestmount aan. Door middel van een harnas wordt de actioncam op de borst bevestigd. Hierdoor krijg je mooie shots als je aan het rennen bent of shots van het airsoft wapen.

airsoft chestmount
GoPro Harnas

In onderstaande video zie je professionals uitgerust met hun GoPro accessoires tegen elkaar vechten.

Leave a Reply