Beste GoPro mount voor tijdens het motorrijden

Of je nu een stukje gaat toeren met de motor binnen Nederland of dat je ermee op vakantie gaat. Het is cool om tijdens de motorrit te filmen. Nu heb je onlangs een mooie GoPro gekocht, maar ben je nog op zoek naar een goede mount voor tijdens het motorrijden. Wij zetten de verschillende GoPro’s mounts naast elkaar, zodat je weet welke je het beste kunt kopen.

De GoPro chest mount

De GoPro chest mount is ideaal als je tijdens het filmen je handen vrij wilt hebben. De chest mount bestaat uit 4 gordels die samenkomen achterop je rug en aan de voorkant waar de sportcamera is bevestigd. Nog een bijkomend voordeel van de chest mount is dat het beeld heel stabiel blijft, omdat je borst niet veel beweegt ten opzichte van je andere lichaamsdelen. Rij je op een wegracer dan is de kans groot dat je met je borst zo nu en dan op de tank ligt als je wéér eens te snel aan het rijden bent. In dat geval ben je beter uit met een helmet mount.

De GoPro head strap

De GoPro head strap bestaat eigenlijk uit twee onderdelen, namelijk de head strap en de quickflip. De quickflip kun je eenvoudig bevestigen aan een pet of hoed. De headstrap wordt bevestigt op je hoofd of helm. Het mooie van de head strap en quickflip is dat je alles filmt vanuit jouw perspectief ook wel first person view genoemd. Super cool tijdens het motorrijden, maar ook bij andere activiteiten zoals snowboarden, mountainbiken of klimmen.

De GoPro Helmet mount

De GoPro helmet mount zie je het vaakst bij motorrijders. De helmet mount is simpel te bevestigen aan je helm aan de hand van een sterke plakrand. Je kunt de mount zowel aan de voor- als aan de zijkant monteren zodat je van verschillende hoeken kunt filmen. Dankzij de arm kun je de camera kantelen voor het beste resultaat. Door de camera aan de onderkant van je helm te bevestigen zit het beeld mooi in het midden en kun je goed de teller zien omhoog schieten als je gas flink open gooit.

Leave a Reply