De beste videobewerkingssoftware voor GoPro Actioncams 2019.

Gopro videobewerkingssoftware

Video’s die met een GoPro-camera zijn gemaakt, kunnen op zich zelf al behoorlijk indrukwekkend zijn. Wil je echter het maximale uit het beeldmateriaal halen en er een leuke compilatie van maken dan ontkom je er niet aan door gebruik te maken van video editing software. Er is niks leuker dan na een leuke activiteit, vakantie of reis een compilatie te maken en deze aan familie en vrienden te laten zien. In deze blog lopen we de verschillende videobewerkingssoftware bij langs zodat je hier een weloverwogen keuze in kunt maken en de GoPro software kiest die het beste past bij jouw wensen.

Quik desktop app

Quik is de officiële GoPro software die je krijgt bij aankoop van je actioncam. Quik maakt het voor de gebruiker erg makkelijk. Opnames worden automatisch geïmporteerd in de tool. In slechts een paar klikken kun je al een fantastische video in elkaar zitten met daaronder gesynchroniseerde muziek. De Quik desktop appt bevat namelijk een grote verzameling aan soundtracks die je eenvoudig onder de beelden kunt plakken. Met een GoPro plus-abonnement is nog eenvoudig om de meest spectaculaire video’s te maken en te delen. Daarnaast krijg je bij een plus-abonnement veel extra soundtracks tot je beschikking.

Hieronder vind je de voordelen op een rijtje:

• De tool is gratis te verkrijgen
• Verander gemakkelijk beeldmateriaal in verbluffende video’s met perfect gesynchroniseerde muziek.
• Importeert automatisch foto’s en video’s en deel deze.
• Voeg statistieken en grafieken toe en zie hoe snel, ver en hoog je hebt gevlogen.2

Adobe Photoshop Elements 2019

Een betaalde tool die wij zelf graag gebruiken is Adobe Photoshop Elements. In tegenstelling tot Quik is Adobe Photoshop wel een betaalde tool. Het voordeel van Adobe Photoshop Elements is dat de tool geavanceerdere mogelijkheden biedt ten opzichte van de gratis tool. Je hoeft geen bakken met ervaring te hebben om er gebruik van te kunnen maken. Volg de toturials en je weet binnen no time hoe je video’s en foto’s moet
uploaden, bewerken en opslaan.

Pinnacle Studio 23 voor GoPro

fotobewerking gopro

Toch blijft onze favoriet voor video editing Pinnacle Studio 23. De tool wekt in een ieder de regisseur naar boven. Deze ongekende flexibele en creatieve oplossing voor videobewerking is ideaal voor gebruikers die Pinnacle voor het eerst gebruiken. Pinnacle Studio heeft alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan. Maak unieke projecten met behulp van themasjablonen of door uw beeldmateriaal direct op een multilane tijdlijn te bewerken. Laat uw creativiteit de vrije loop met de nieuwe Selectieve kleur, vereenvoudigde kleurindeling en videomogelijkheden met gesplitst scherm. En met MultiCam Capture kunt u nu zelfs video’s van uw scherm en webcam opnemen en deze toevoegen aan je video! Gebruik meer dan 1500 filters en effecten en aangepaste soundtracks. De afgewerkte producties kunnen eenvoudig worden vrijgegeven: online, in gewone bestandsindelingen of op schijf met de bijbehorende hoofdstukken en menu’s! Maak eenvoudig verbluffende films met de unieke, flexibele Pinnacle Studio-video-editor.

Pinnacle Studio 23

Bekijk hier de interface van Pinnaccle Studio 22.

Geef een reactie