GoPro Hero 7 kopen?

Zit je eraan te denken om een nieuwe GoPro te kopen, maar weet je niet goed waar je op moet letten? Ons team van www.gopros.nl schrijft van alle GoPro actioncams en GoPro accessoires reviews, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken. In ruil voor alle effort die wij steken in het schrijven van reviews en tips krijgen wij een kleine commissie van onze partners waar wij bij aan zijn gesloten.

GoPro Actioncams

Als het gaat om actioncams dan is het merk GoPro al vele jaren marktleider. De producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit als het gaat om beeld en materiaalkeuze. Hierdoor leent de GoPro actioncam zich uitstekend om jouw meest extreme (sport)avonturen vast te leggen. Interessant? Lees dan bijvoorbeeld onze blogs over de top 10 onderwater accessoires of de beste drone voor GoPro.

GoPro hero 7 actioncam
GoPro hero 7 actioncam

Beste actioncam 2019

Wellicht is dit al bij je bekend, maar momenteel is de GoPro Hero 7 de nieuwste versie van de actioncam die op de markt te verkrijgen is. 

De GoPro Hero 7 is de nieuwe actioncam van GoPro. Hij ziet er nagenoeg hetzelfde uit als zijn voorganger, maar onder de motorkap zitten weer een aantal verbeteringen ten opzichte van de GoPro Hero 6. Met deze nieuwe camera film je alles in 4K tot wel 60 frames per seconde! Als je kiest voor Full HD dan gaat dit zelfs met 240fps. Perfect dus om sportactiviteiten te filmen in slowmotion. Ook schokkende beelden zijn verleden tijd dankzij de nieuwe hypersmooth beeldstabilisatie functionaliteit die de GoPro Hero 7 heeft.

Dankzij deze nieuwe chip, die in samenwerking met Socionext, is gerealiseerd staat GoPro aan de top als het gaat om actioncams.

Voordelen GoPro Hero 7 Black

✓ Schiet al jouw sportactiviteiten in hoge kwaliteit dankzij 4K

✓ Direct livestreamen op Facebook en Instagram

✓ Schokbestendig dankzij de nieuwe GP1 chip

✓ Je bedient de camera aan de hand van 12 simpele spraakcommando’s

✓Schiet prachtige timewarp beelden of gebruik de en superphoto functie

✓ Actioncam is waterdicht tot 10 meter (zonder behuizing)

✓ Prachtige slow motion beelden schieten dankzij 240fps

✓ Quik stories functie om opnames direct om te toveren tot een mooie film

Nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaande reisvideo gemaakt met de GoPro Hero 7!