Stabilizers

De stabilisatie met een elektronische GoPro stabilizer of actioncam gimbal is een must voor elke amateur- en sportfilmer die met zijn GoPro het perfecte shake-vrije tracking shot wil filmen tijdens zijn avontuurlijke uitstapjes en excursies in de buitenlucht. Of het nu gaat om schaatsen, surfen, fietsen, snowboarden, op vakantie of in het dagelijks leven. Het hanteren van een GoPro Stabilizer is eenvoudig. U hebt geen ervaring en geen professionele filmtas nodig. Elektronische stabilisatie met een GoPro gimbal garandeert slingervrije, zachte GoPro-video’s met één druk op de knop. In ons overzicht  vind je de beste GoPro Stabilizers van het merk GoPro of andere merken.

In onze Gimbal-winkel voor actie-camerastabilisatie bieden wij jou de nieuwste elektronische GoPro-cardanophangingen en draagbare cardanusringen van toonaangevende stabilisatorfabrikanten zoals FeiyuTech of ZhiyunTech.

Alle belangrijke productinformatie is te vinden op de respectievelijke productpagina’s. Hier vindt u onder andere alle informatie over de levensduur van de batterij, evenals andere functies en alle belangrijke specificaties.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.