Wat zijn stabilizers

Wellicht heb je onlangs een GoPro gekocht, of misschien had je er al langer eentje in huis. Je ziet tegenwoordig steeds meer mensen die hun GoPro bevestigd hebben aan een stabilizer, ook wel Gimbal genoemd. Een stabilizer bevat een gyroscopisch mechanisme. Dit zorgt ervoor dat schokkende bewegingen eruit worden gehaald. Kortom, de beelden gaan meer vloeiend in elkaar over. Maak een professionalisatieslag met het filmen en schaf een stabilizer aan. Je zult werkelijk versteld staan van het grote verschil.

Verschillende soorten stabilizers

Er zijn op de markt veel verschillende stabilizers te verkrijgen, maar hoe weet je nu welke het meest geschikt is voor jouw GoPro? Om het jou een stuk makkelijker te maken hebben wij een groot aantal stabilizers getest. We hebben onder andere gekeken naar de prijs en kwaliteit verhouding. Ligt hij lekker in de hand en is die eenvoudig in gebruik. Daarnaast is het belangrijk dat het materiaal tegen een stootje moet kunnen, zodat deze ook bij extreme sportactiviteiten gebruikt kan worden. Binnenkort lees je in ons artikel welke Gimbal het beste is voor jouw GoPro. Je kunt alvast in ons artikel ‘beste gimbal voor smartphones‘ lezen welke je het beste kunt gebruiken voor je telefoon.

Mocht je nog niet overtuigd zijn dan kun je in onderstaande video zien wat het verschil is door met of zonder stabilizer te filmen.